You are here: Home » Chapter 50 » Verse 32 » Translation
Sura 50
Aya 32
32
هٰذا ما توعَدونَ لِكُلِّ أَوّابٍ حَفيظٍ

Feti Mehdiu

Kjo është ajo që i është premtuar secilit që është penduar dhe është ruajtur (prej mëkatesh),