You are here: Home » Chapter 38 » Verse 53 » Translation
Sura 38
Aya 53
53
هٰذا ما توعَدونَ لِيَومِ الحِسابِ

Hasan Dzilo

„Ова, токму, е она што ви се ветуваше за Денот на пресметката;