You are here: Home » Chapter 36 » Verse 82 » Translation
Sura 36
Aya 82
82
إِنَّما أَمرُهُ إِذا أَرادَ شَيئًا أَن يَقولَ لَهُ كُن فَيَكونُ

Hasan Dzilo

Наредбата Негова, кога ќе посака нешто да биде, ќе рече: Биди!“ - и тоа, токму, ќе биде.