You are here: Home » Chapter 36 » Verse 68 » Translation
Sura 36
Aya 68
68
وَمَن نُعَمِّرهُ نُنَكِّسهُ فِي الخَلقِ ۖ أَفَلا يَعقِلونَ

Hasan Dzilo

А на оној што Ние ќе му дадеме долг живот, ќе му дадеме да слабее изгледот негов! Не размислуваат ли?