You are here: Home » Chapter 36 » Verse 6 » Translation
Sura 36
Aya 6
6
لِتُنذِرَ قَومًا ما أُنذِرَ آباؤُهُم فَهُم غافِلونَ

Hasan Dzilo

за да го опоменеш народот за она за што не беа опоменати предците нивни, рамнодушните!