You are here: Home » Chapter 3 » Verse 54 » Translation
Sura 3
Aya 54
54
وَمَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيرُ الماكِرينَ

Hasan Dzilo

И неверниците измислуваа сплетки, но Аллах ги отстрануваше, зашто Он е Најдобриот во тоа!