You are here: Home » Chapter 92 » Verse 8 » Translation
Sura 92
Aya 8
8
وَأَمّا مَن بَخِلَ وَاستَغنىٰ

Feti Mehdiu

Kurse ai që koprracon dhe kërkon të pasurohet,