You are here: Home » Chapter 8 » Verse 3 » Translation
Sura 8
Aya 3
3
الَّذينَ يُقيمونَ الصَّلاةَ وَمِمّا رَزَقناهُم يُنفِقونَ

Sherif Ahmeti

Dhe, të cilët falin (rregullisht) namazin dhe nga ajo, me çka Ne i furnizuam, ata japin.