You are here: Home » Chapter 8 » Verse 3 » Translation
Sura 8
Aya 3
3
الَّذينَ يُقيمونَ الصَّلاةَ وَمِمّا رَزَقناهُم يُنفِقونَ

Feti Mehdiu

Ata të cilët e kryejnë faljen dhe një pjesë të asaj që u japim ne e shpërndajnë.