You are here: Home » Chapter 79 » Verse 38 » Translation
Sura 79
Aya 38
38
وَآثَرَ الحَياةَ الدُّنيا

Efendi Nahi

dhe e ka preferuar (dashtë më shumë) jetën e kësaj bote,