You are here: Home » Chapter 79 » Verse 38 » Translation
Sura 79
Aya 38
38
وَآثَرَ الحَياةَ الدُّنيا

Feti Mehdiu

E ka zgjedhur dhe këtë botë më shumë e ka dashur.