You are here: Home » Chapter 79 » Verse 29 » Translation
Sura 79
Aya 29
29
وَأَغطَشَ لَيلَها وَأَخرَجَ ضُحاها

Feti Mehdiu

Natën ia bëri të errët dhe nxori ditën.