You are here: Home » Chapter 79 » Verse 25 » Translation
Sura 79
Aya 25
25
فَأَخَذَهُ اللَّهُ نَكالَ الآخِرَةِ وَالأولىٰ

Efendi Nahi

dhe, Perëndia, ia ekspozoi atij dënimin e kësaj bote dhe të botës tjetër.