You are here: Home » Chapter 79 » Verse 14 » Translation
Sura 79
Aya 14
14
فَإِذا هُم بِالسّاهِرَةِ

Efendi Nahi

dhe, ja ata përnjëherësh (të gjallë) në Tokë.