You are here: Home » Chapter 79 » Verse 12 » Translation
Sura 79
Aya 12
12
قالوا تِلكَ إِذًا كَرَّةٌ خاسِرَةٌ

Hasan Dzilo

И уште зборуваат: „Тоа оживување е само пораз.“