You are here: Home » Chapter 78 » Verse 29 » Translation
Sura 78
Aya 29
29
وَكُلَّ شَيءٍ أَحصَيناهُ كِتابًا

Hasan Dzilo

и секоја работа Ние ја пребројавме и во Книгата ја внесовме!