You are here: Home » Chapter 77 » Verse 11 » Translation
Sura 77
Aya 11
11
وَإِذَا الرُّسُلُ أُقِّتَت

Efendi Nahi

dhe kur të dërguarit (pejgamberët) do të caktojnë kohën (e tubimit).