You are here: Home » Chapter 76 » Verse 3 » Translation
Sura 76
Aya 3
3
إِنّا هَدَيناهُ السَّبيلَ إِمّا شاكِرًا وَإِمّا كَفورًا

Hasan Dzilo

Ние, навистина, го упативме по Патот: ќе биде ли благодарен или неверник - негово е!