You are here: Home » Chapter 74 » Verse 46 » Translation
Sura 74
Aya 46
46
وَكُنّا نُكَذِّبُ بِيَومِ الدّينِ

Sherif Ahmeti

Dhe kemi qenë që nuk e besonim ditën e gjykimit.