You are here: Home » Chapter 74 » Verse 45 » Translation
Sura 74
Aya 45
45
وَكُنّا نَخوضُ مَعَ الخائِضينَ

Efendi Nahi

dhe jemi lëshuar në biseda të kota me djerraditësit (badihavxhinjtë),