You are here: Home » Chapter 74 » Verse 28 » Translation
Sura 74
Aya 28
28
لا تُبقي وَلا تَذَرُ

Efendi Nahi

Ai nuk lë gjë dhe i përfshinë të gjithë (i djegë)