You are here: Home » Chapter 74 » Verse 24 » Translation
Sura 74
Aya 24
24
فَقالَ إِن هٰذا إِلّا سِحرٌ يُؤثَرُ

Hasan Dzilo

па рече: „Ова, навистина, е само волшебништво што се наследува!