You are here: Home » Chapter 74 » Verse 24 » Translation
Sura 74
Aya 24
24
فَقالَ إِن هٰذا إِلّا سِحرٌ يُؤثَرُ

Feti Mehdiu

Dhe tha: “Kjo nuk është kurrgjë përveç një magji q transmetohet,