You are here: Home » Chapter 74 » Verse 22 » Translation
Sura 74
Aya 22
22
ثُمَّ عَبَسَ وَبَسَرَ

Sherif Ahmeti

Pastaj mrrolej dhe bëhej edhe i vrazhdë.