You are here: Home » Chapter 74 » Verse 14 » Translation
Sura 74
Aya 14
14
وَمَهَّدتُ لَهُ تَمهيدًا

Sherif Ahmeti

Dhe Unë i lash në disponim të gjitha mundësitë.