You are here: Home » Chapter 72 » Verse 18 » Translation
Sura 72
Aya 18
18
وَأَنَّ المَساجِدَ لِلَّهِ فَلا تَدعوا مَعَ اللَّهِ أَحَدًا

Efendi Nahi

Xhamiat i janë kushtuar Perëndisë, dhe mos iu lutni askujt, përveç Perëndisë!