You are here: Home » Chapter 6 » Verse 27 » Translation
Sura 6
Aya 27
27
وَلَو تَرىٰ إِذ وُقِفوا عَلَى النّارِ فَقالوا يا لَيتَنا نُرَدُّ وَلا نُكَذِّبَ بِآياتِ رَبِّنا وَنَكونَ مِنَ المُؤمِنينَ

Hasan Dzilo

Е, кога би ги видел исправени пред огнот, како ќе зборуваат: „Тешко нам. Е, кога би биле вратени, не би ги сметале за лажни ајетите од Господарот наш. И ќе бидеме меѓу верниците, секако!“