You are here: Home » Chapter 6 » Verse 13 » Translation
Sura 6
Aya 13
13
۞ وَلَهُ ما سَكَنَ فِي اللَّيلِ وَالنَّهارِ ۚ وَهُوَ السَّميعُ العَليمُ

Feti Mehdiu

Atij i takon çka do që pushon (ekziston) në ditë dhe natë. Ai është që dëgjon dhe di shumë.