You are here: Home » Chapter 57 » Verse 5 » Translation
Sura 57
Aya 5
5
لَهُ مُلكُ السَّماواتِ وَالأَرضِ ۚ وَإِلَى اللَّهِ تُرجَعُ الأُمورُ

Efendi Nahi

Pushteti i Tij ësht ënë qiej dhe në Tokë, dhe te Perndia do të kthehen të gjitha!