You are here: Home » Chapter 56 » Verse 61 » Translation
Sura 56
Aya 61
61
عَلىٰ أَن نُبَدِّلَ أَمثالَكُم وَنُنشِئَكُم في ما لا تَعلَمونَ

Sherif Ahmeti

Që t’ju zëvendësojë me ë tjerë si ju dhe t’ju krijojmë rishtazi siç nuk dini ju.