You are here: Home » Chapter 56 » Verse 21 » Translation
Sura 56
Aya 21
21
وَلَحمِ طَيرٍ مِمّا يَشتَهونَ

Efendi Nahi

dhe mish të shpendëve çfarë ju ka ënda.