You are here: Home » Chapter 56 » Verse 18 » Translation
Sura 56
Aya 18
18
بِأَكوابٍ وَأَباريقَ وَكَأسٍ مِن مَعينٍ

Feti Mehdiu

Me gota dhe ibrigë e bardakë plot, nga burime të pashterrshme,