You are here: Home » Chapter 55 » Verse 5 » Translation
Sura 55
Aya 5
5
الشَّمسُ وَالقَمَرُ بِحُسبانٍ

Feti Mehdiu

Dielli dhe hëna lëvizin sipas një llogarie,