You are here: Home » Chapter 55 » Verse 15 » Translation
Sura 55
Aya 15
15
وَخَلَقَ الجانَّ مِن مارِجٍ مِن نارٍ

Sherif Ahmeti

Dhe Ai krijoi xhinët nga flaka (pa tym0 e zjarrit.