You are here: Home » Chapter 54 » Verse 45 » Translation
Sura 54
Aya 45
45
سَيُهزَمُ الجَمعُ وَيُوَلّونَ الدُّبُرَ

Hasan Dzilo

Дружината, меѓутоа, ќе биде победена и тие ќе се вратат назад.