You are here: Home » Chapter 54 » Verse 42 » Translation
Sura 54
Aya 42
42
كَذَّبوا بِآياتِنا كُلِّها فَأَخَذناهُم أَخذَ عَزيزٍ مُقتَدِرٍ

Hasan Dzilo

Ги сметаа за лажни сите ајети Наши... па, затоа Ние ги казнивме со казната на Силниот и Моќниот.