You are here: Home » Chapter 54 » Verse 12 » Translation
Sura 54
Aya 12
12
وَفَجَّرنَا الأَرضَ عُيونًا فَالتَقَى الماءُ عَلىٰ أَمرٍ قَد قُدِرَ

Sherif Ahmeti

Dhe Ne tokën e zbërthyem në burime uji, kurse uji u bashkua siç ishte e caktuar.