You are here: Home » Chapter 51 » Verse 6 » Translation
Sura 51
Aya 6
6
وَإِنَّ الدّينَ لَواقِعٌ

Efendi Nahi

dhe çdo shpërblim (i premtuar) do të ndodhë!