You are here: Home » Chapter 51 » Verse 49 » Translation
Sura 51
Aya 49
49
وَمِن كُلِّ شَيءٍ خَلَقنا زَوجَينِ لَعَلَّكُم تَذَكَّرونَ

Efendi Nahi

dhe, prej çdo gjëje kemi krijuar çifte, që të meditoni ju!