You are here: Home » Chapter 51 » Verse 40 » Translation
Sura 51
Aya 40
40
فَأَخَذناهُ وَجُنودَهُ فَنَبَذناهُم فِي اليَمِّ وَهُوَ مُليمٌ

Hasan Dzilo

Па, така, него и војската негова, Ние ги фативме и во морето ги потопивме; тој самиот се осуди на пропаст.