You are here: Home » Chapter 51 » Verse 40 » Translation
Sura 51
Aya 40
40
فَأَخَذناهُ وَجُنودَهُ فَنَبَذناهُم فِي اليَمِّ وَهُوَ مُليمٌ

Feti Mehdiu

Dhe e kapëm atë dhe ushtrinë e tij dhe i hudhëm në det. Ai e pat merituar.