You are here: Home » Chapter 51 » Verse 22 » Translation
Sura 51
Aya 22
22
وَفِي السَّماءِ رِزقُكُم وَما توعَدونَ

Feti Mehdiu

Kurse në qiell keni furnizimin dhe atë që u premtohet.