You are here: Home » Chapter 51 » Verse 11 » Translation
Sura 51
Aya 11
11
الَّذينَ هُم في غَمرَةٍ ساهونَ

Efendi Nahi

Ata që janë thelluar në injorancë (dhe harrojnë ringjalljen).