You are here: Home » Chapter 50 » Verse 8 » Translation
Sura 50
Aya 8
8
تَبصِرَةً وَذِكرىٰ لِكُلِّ عَبدٍ مُنيبٍ

Sherif Ahmeti

(I bëmë ashtu) Dëshmi të dukshme dhe përkujtuese për secilin njeri që ka drejtuar mendjen (te Zoti).