You are here: Home » Chapter 50 » Verse 43 » Translation
Sura 50
Aya 43
43
إِنّا نَحنُ نُحيي وَنُميتُ وَإِلَينَا المَصيرُ

Feti Mehdiu

Ne, me të vërtetë, i ngjallim dhe i vdesim, por edhe te Ne do të kthehen.