You are here: Home » Chapter 50 » Verse 41 » Translation
Sura 50
Aya 41
41
وَاستَمِع يَومَ يُنادِ المُنادِ مِن مَكانٍ قَريبٍ

Feti Mehdiu

Dhe hap veshët e dëgjo! Atëherë kur thirrësi të thërrasë nga vendi i afërt,