You are here: Home » Chapter 50 » Verse 29 » Translation
Sura 50
Aya 29
29
ما يُبَدَّلُ القَولُ لَدَيَّ وَما أَنا بِظَلّامٍ لِلعَبيدِ

Sherif Ahmeti

te Unë nuk ndryshon fjala (vendimi) dhe Unë nuk jam zullumqar për robërit”.