You are here: Home » Chapter 50 » Verse 21 » Translation
Sura 50
Aya 21
21
وَجاءَت كُلُّ نَفسٍ مَعَها سائِقٌ وَشَهيدٌ

Sherif Ahmeti

E do të vijë secili njeri bashkë me të dhe grahësi edhe dëshmitari.