You are here: Home » Chapter 50 » Verse 20 » Translation
Sura 50
Aya 20
20
وَنُفِخَ فِي الصّورِ ۚ ذٰلِكَ يَومُ الوَعيدِ

Efendi Nahi

dhe do të fryhet në Sur – kjo është Dita e premtimit –