You are here: Home » Chapter 45 » Verse 3 » Translation
Sura 45
Aya 3
3
إِنَّ فِي السَّماواتِ وَالأَرضِ لَآياتٍ لِلمُؤمِنينَ

Efendi Nahi

Me të vërtetë, në qiej dhe në Tokë ekzistojnë dokumente për ata që besojnë,